Ανακοινώσεις

Προετοιμασία  για υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής για το σχολικό έτος 2024-2025

Για την  προετοιμασία της υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής των μαθητών/τριών στην Α ́, Β ́ και Γ ́ τάξη Ημερησίων ΓΕ.Λ.  για το σχολικό έτος 2024-2025 oι γονείς/ κηδεμόνες των μαθητών/ τριών της Α΄ και Β΄Λυκείου οφείλουν να υποβάλλουν στη σχολική μονάδα μέχρι   τις 22-04-2024 τις παρακάτω δύο Υπεύθυνες Δηλώσεις:

Α). Ο γονέας/κηδεμόνας που , κατά την περίοδο των ηλεκτρονικών εγγραφών, υποβάλλει την  αίτηση με τους προσωπικούς του κωδικούς taxisnet, δηλαδή ο «Κηδεμόνας E-eggrafes», καταθέτει  την ανάλογη Υπεύθυνη Δήλωση που θα βρεί στο συνημμένο αρχείο, υπογεγραμμένη είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω Gov.gr.

 B) ο έτερος κηδεμόνας  καταθέτει στη σχολική μονάδα  την Υπεύθυνη Δήλωση που τον αφορά υπογεγραμμένη είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω Gov.gr. και την οποία θα βρεί στο συνημμένο αρχείο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στις δύο Υ.Δ. θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.

Οι δύο Υ.Δ.  να επιστραφούν στη σχολική μονάδα μέσω των παιδιών σας τα οποία θα τις παραδώσουν στον Υπεύθυνο καθηγητή του τμήματός τους μέχρι   τις 22-04-2024

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Η διαδικασία δεν αφορά την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών. Όταν οριστεί η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα ενημερωθείτε από τη σχολική μονάδα .